Ο Άρης κατάφερε να κερδίσει για πέμπτη διαδοχική χρονιά την έξοδό του στην Ευρώπη επιβεβαιώνοντας με άνεση την ανωτερότητά του έναντι του Βόλου, στα πλέι οφ. Παρά την εξασφάλιση της συμμετοχής στα προκριματικά του Europa Conference League, όμως, η σεζόν δεν είναι επιτυχημένη.

Αφενός λόγω της πολύ μεγάλης βαθμολογικής απόστασης από τις άλλες μεγάλες ομάδες της λίγκας, αφετέρου διότι η αξιολόγηση γίνεται με βάση τις βαρύγδουπες και όπως αποδείχθηκε ανεδαφικές «εξαγγελίες» του περασμένου καλοκαιριού.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει προ πολλού και το σημείο καμπής ήταν η πρόσληψη του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, που ήρθε ως αποτέλεσμα της μη ικανοποιητικής πορείας αλλά και της πίεσης που δέχθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Για πρώτη φορά, ο επικεφαλής της ΠΑΕ ήρθε αντιμέτωπος με αντιδράσεις δυσφορίας για το απολύτως προσωποπαγές και ουδόλως τεχνοκρατικό μοντέλο διοίκησης, ακόμη και από ανθρώπους που ουδέποτε είχαν αμφισβητήσει τις επιλογές του.Το αίτημα για αλλαγή πλεύσης δεν ήταν πια μία απλή ιστορία γκρίνιας από την κερκίδα, αλλά ένα καθολικό αίτημα των φιλάθλων κι έτσι η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ήταν ζήτημα χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ