Το γάντι στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει ακόμη και να διαγράψει τον βουλευτή του Θοδωρή Δρίτσα για την αδιανόητη φράση που εκστόμισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για την 17 Νοέμβρη, έριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του στη Βουλή.

Χαρακτηρίζοντας «σοκαριστικές και ντροπιαστικές για κάθε δημοκράτη» τις αναφορές του πρώην υπουργόυ του ΣΥΡΙΖΑ ότι η «17Ν» δεν τρομοκράτησε κανέναν, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως «η τρομοκρατία διώκεται σε όλο τον δυτικό πολιτισμένο κόσμο. Στις περισσότερες χώρες διώκεται και ο εκθειασμός. Δεν μπορείς να είσαι μέλος κοινοβουλίου μιας δημοκρατικής χώρας και να επαινείς την τρομοκρατία και την εν ψυχρώ δολοφονία».

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «είναι αδύνατο να μην τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας. Δυστυχώς έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη δήλωση χωρίς να υπάρχει αντίδραση από τον κ. Τσίπρα και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει. Γιατί στην πραγματικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν την απεργία πείνας γιατί πιστεύουν τα ίδια με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Και αυτό είναι σοκαριστικό».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως είναι αδύνατο να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κοινοβουλευτικό κόμμα του δημοκρατικού τόξου «αν δεν καταδικάσει, εγώ θα έλεγα αν δεν διαγράψει τον κ. Δρίτσα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ