«Ειναι αδύνατο να ολοκληρώσει η Προκαταρκτική Επιτροπή τις εργασίες της αν δεν καταθέσουν οι δυο προστατευόμενοι μάρτυρες καθώς ειναι τα κομβικότερα πρόσωπα» σημείωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης.

Επισήμανε ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας Μάξιμος Σαράφης έδωσε 28 διαφορετικές καταθέσεις στην κυρία Τουλουπάκη ΚΑΙ μόνο στη 29η θυμήθηκε να πει ότι είχε λαδώσει ο Μανιαδάκης τον Λοβέρδο.

Αν δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τη γνώση τους γι αυτά που κατέθεσαν, τότε πρέπει να πουν ποιος τους έβαλε να τα πουν επισήμανε ο κ,. Γεωργιαδης

Κατέληξε οτι «είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι έστησαν τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λάου. Άρα αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να κλείσει αν δεν προσέλθουν να καταθέσουν ο Μάξιμος Σαράφης και η Αικατερίνη Κελέση».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως εύχεται «για το καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ