Τεταμένο κλίμα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από τη γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων / Φώτο Αρχείου Intime
Τεταμένο κλίμα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από τη γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων / Φώτο Αρχείου Intime
Το νέο ράγισμα στην εικόνα του κυβερνητικού δόγματος «νόμος και τάξη» με τις καθοριστικές ολιγωρίες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν από τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, σήμανε έναν επιπλέον συναγερμό στην Ηρώδου Αττικού.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ως διακηρυγμένο στόχο τα μετρήσιμα αποτελέσματα που θα αλλάξουν το αρνητικό κλίμα στην κοινωνία για τα ζητήματα της ασφάλειας. Μια αποστολή την οποία έχει αναλάβει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τη «λευκή επιταγή» που όπως δημόσια έλεγε μερικές εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό, έχει βρει ως εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον μπλε φάκελό του.

Σφοδρή αντίδραση από Μητσοτάκη – Ζητά απαντήσεις από Χρυσοχοϊδη
‘Όπως μεταφέρεται στο Flash.gr το περιστατικό προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι βρισκόταν στην περιοδεία στα Καλάβρυτα, ο κ. Μητσοτάκης λάμβανε εικόνα και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χωρίς να κρύβει τη δυσφορία του για την τροπή που έλαβαν τα γεγονότα και τη στάση των εμπλεκομένων.

Στο μέγαρο της οδού Κατεχάκη μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα αναλύθηκαν σε απανωτές συσκέψεις με τη φυσική ηγεσία τα δεδομένα μιας τρανταχτής αποτυχίας. Σε κάθε περίπτωση όπως παρατηρούσε έμπειρος παράγοντας είναι σαφές, ότι το τραγικό περιστατικό και οι ευθύνες των αστυνομικών υπαλλήλων που ήδη διερευνώνται σε εσωτερικό επίπεδο όπως επίσης και από την εισαγγελία, αποτελεί ένα πλήγμα στην εικόνα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην πέμπτη θητεία του στο υπουργείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ