Η Θεσσαλονίκη μας υποδέχεται στολισμένη με χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια και αέρα Ευρωπαϊκής μεγαλούπολης, έτοιμη να υποδεχτεί μαζί μας το 2020 πασπαλισμένη με χρυσόσκονη και χαμογελαστή, με καθρεφτένια και τρισδιάστατα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, γυάλινα κουτιά με αιωρούμενα πούπουλα, γιρλάντες και selfie points. Αστερόκοσμος, VR room και Χριστουγεννιάτικα Χωριά για τα παιδιά, street party, συναυλίες και θεματικά πάρκα για τους μεγάλους.

Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό της Θεσσαλονίκης θα έχει από νωρίς το πρωί μουσικοχορευτικά δρώμενα και εκδηλώσεις, αργά το απόγευμα καφέ και σιροπιασμένα μελομακάρονα ενώ τα βράδια θα γεμίζουν με θέατρα και συναυλίες. Και το πρώτο ξημέρωμα της μέρας που μυρίζει παγωμένο αέρα και έχει την αλμυρή γεύση της θάλασσας.

Όλη η πόλη γιορτάζει και όλοι συμμετέχουν με φίλους, οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Θεσσαλονίκη έβαλε τα γιορτινά της, μύρισε κανέλα και γλυκό, και μας ετοίμασε Χριστουγεννιάτικα events από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ που θα μοιραζόμαστε τα όνειρα για τη νέα χρονιά, συντροφιά με αγαπημένα μας πρόσωπα.
Δείτε στην ενότητα που ακολουθεί Εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά και όλη την οικογένεια όπως ο Αστερόκοσμος, ο στολισμός στην πλατεία Αριστοτέλους, πολύβουα πάρτι με άρωμα Χριστουγέννων και χρώμα Πρωτοχρονιάς, συναυλίες, λογοτεχνικές δράσεις και φεστιβάλ δρόμου με μουσικοχορευτικά δρώμενα σε όλη την πόλη.
Ακόμη γιορτινές εξορμήσεις και κοντινές αποδράσεις με φίλους στον Ονειρούπολη και τον Μύλο των Ξωτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ