Όταν η άτυχη Δώρα αποφάσισε να πετάξει το παιδί της στο κενό, ήταν μόνη της στο σπίτι μαζί με το κοριτσάκι. Η 32χρονη το πήρε αγκαλιά και το πέταξε από τον 4ο όροφο στο φωταγωγό, ενώ στη συνέχεια, πήδηξε στο κενό και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 32χρονη φέρεται να μίλησε τηλεφωνικώς με τον άντρα της λίγα λεπτά πριν πετάξει το παιδί της από την ταράτσα και πέσει και η ίδια.

Μάλιστα, του είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε καλά». Ο ίδιος δεν ενημερώθηκε αμέσως ότι και οι δύο ήταν νεκρές και αρχικά του είπαν ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του, ενώ όταν έφτασε από τη δουλειά του στο Πικέρμι κατάλαβε τι έγινε.Ο σύζυγος της 32χρονης κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη για την ανατροφή και την φροντίδα του παιδιού που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο ίδιος όπως είπε σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. «Δεν είχαμε προβλήματα, ήμασταν καλά μεταξύ μας. Το μόνο μας πρόβλημα τον τελευταίο καιρό ήταν ότι μιλούσαμε συνέχεια για το τι θα γίνει με το παιδί, την απασχολούσε πολύ η φροντίδα του παιδιού» δήλωσε ο πατέρας.

Οι αστυνομικοί έψαξαν αμέσως το διαμέρισμα για να δουν εάν η γυναίκα άφησε κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη, αλλά σημείωμα δεν βρέθηκε. Ωστόσο, η ίδια είχε εκμυστηρευτεί σε φιλικό της πρόσωπο: «Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να συνεχίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ