Με αφορμή την επίσκεψη την πολιτικής ηγεσίας, έχουν προγραμματιστεί αρκετές διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προτείνει στα μέλη του που διατηρούν καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να τα κλείσουν στις 3 μ.μ. σήμερα το μεσημέρι και να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 είναι η μέρα των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ.

Όπως κάθε χρόνο αναμένεται η επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, γεγονός που αναπόφευκτα δημιουργεί αναστάτωση στην πόλη και στην αγορά μας.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί αρκετές διαδηλώσεις στο κέντρο της πόλης μας εκείνη τη μέρα. Παρόλο που ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έλαβε τη διαβεβαίωση από πλευράς Αστυνομίας ότι θα αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάθε είδος παράτυπης και παράνομης δραστηριότητας, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα και επικίνδυνα γεγονότα, θα πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα προστασίας τόσο των πολιτών όσο και των εμπορικών καταστημάτων.

Με βάση τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι η επισκεψιμότητα καταναλωτών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι σχεδόν μηδενική το απόγευμα των εγκαινίων της ΔΕΘ, προτείνουμε στα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στο κέντρο, να κλείσουν τα καταστήματά τους στις 3 μ.μ. το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Ακολούθως, προτείνονται στα μέλη μας τα κάτωθι μέτρα ασφαλείας για εκείνη τη μέρα:

-Να μην βγάλουν απορρίμματα στους κάδους σκουπιδιών

-Να μην τοποθετήσουν απορρίμματα ή άλλα υλικά μπροστά στα καταστήματά τους

-Να μην κάνουν χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων την συγκεκριμένη μέρα και, αν είναι δυνατόν, να τα απομακρύνουν από το κέντρο

-Να ανεβάσουν τις τέντες των καταστημάτων τους

-Να ενεργοποιήσουν τα στόρια, ή οτιδήποτε άλλο προστατευτικό διαθέτει το κατάστημα, μετά το κλείσιμο

Η ανάγκη για προστασία των περιουσιών μας από την Αστυνομία και τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι δεδομένη και σημαντική για όλους μας.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και αυτό που μπορούμε να κάνουμε ο καθένας από εμάς για να διευκολύνουμε την προστασία των περιουσιών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ