Επί ποδός ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, την Κυριακή, βρίσκονται οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Θεσσαλονίκη. Στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικές Διεύθυνσης πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις προκειμένου να καταρτιστεί το επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή την Κυριακή 17 Νοέμβρη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη θα υπάρξει ενίσχυση με δυνάμεις, κυρίως διμοιρίες των ΜΑΤ, που θα έρθουν από νομούς της επαρχίας. Στους δρόμους θα κινούνται διαρκώς ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά ενώ στον ουρανό της πόλης θα υπερίπταται και drone, όπως είχε γίνει και την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Ακόμη θα υπάρξουν από την τροχαία μέτρα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης. Σε ετοιμότητα και οι υπηρεσίες της δημοτικής αστυνομίας προκειμένου να συνδράμουν, ενώ σε επιφυλακή και τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου προκειμένου να απομακρύνουν κάδους σκουπιδιών αλλά και να καθαρίσουν άμεσα τους δρόμους αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαμαρτυριών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ