Σύσκεψη φορέων, σωματείων, συλλόγων & κόσμου της πόλης για την άθλια κατάσταση με τον ΟΑΣΘ σήμερα, Δευτέρα 20 Ιανουαριου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Πρωτοβουλία Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης προχωρεί σε νέα σύσκεψη που θα φέρουν και νέες κινητοποιήσεις πολιτών.

«Απάνθρωπος συνωστισμός, ατέλειωτες καθυστερήσεις, υπέργηρα κι επικίνδυνα λεωφορεία, βλάβες, σπασμένα τζάμια, ωτοστόπ… Εικόνες ντροπής και κίνδυνοι ατυχημάτων που χειροτερεύουν κάθε μέρα! Αδύνατον να μετακινηθείς σαν άνθρωπος στη δουλειά σου, στο σπίτι σου, στη σχολή σου ή σε ένα κέντρο υγείας» αναφέρει η Πρωτοβουλία.

«Κυβερνήσεις και διοικήσεις τόσα χρόνια έχουν φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο. Η διοίκηση του ΟΑΣΘ μας εύχεται «Καλό Πάσχα» μιλώντας για μεταχειρισμένα λεωφορεία σε 4-5 μήνες (!). Τα ήδη διαλυμένα λεωφορεία που λένε ότι θα μεταφερθούν από τα περίχωρα στο κέντρο της πόλης το Φεβρουάριο, μετά βίας θα αναπληρώσουν τα 90 λεωφορεία που είναι προγραμματισμένα να αποσυρθούν τον Ιανουάριο. Για να μη μιλήσουμε για το πόσα οχήματα καταρρέουν κάθε μέρα. Παραχωρούνε δεκάδες γραμμές στα ΚΤΕΛ που όχι μόνο δεν απαντάνε στο πρόβλημα της συχνότητας των δρομολογίων, αλλά μεγαλώνουν τους κινδύνους να αυξηθούν τα εισιτήρια. Εδώ και τόσα χρόνια δεν ανανεώνουν το στόλο, κρατάνε τον «ασθενή ΟΑΣΘ» στην εντατική με «μπαλώματα», μας ζητάνε υπομονή ενώ εργάζονται για το ξεπούλημα του οργανισμού. Μας εμπαίζουν κατάμουτρα!» τονίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ