Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγεί σήμερα, Πέμπτη 11/7 ο 44χρονος με το παρατσούκλι «ωραίος Γιώργος» που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ενώ σφίγγει ο κλοιός για το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο από τα δύο όπλα της δολοφονίας, ούτε και κάποιο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις πράξεις που του αποδίδουν.Στα εργαστήρια της αστυνομίας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ έχει ολοκληρωθεί η έρευνα στα γάντια μηχανής που εντόπισαν στο σπίτι του δράστη, αλλά δεν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας, και αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση σε δυο μαύρα μπουφάν μηχανής που βρέθηκαν στο σπίτι του 44χρονου.
Η Ασφάλεια συνεχίζει παράλληλα τις έρευνες για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας και τα στοιχεία που συγκεντρώνει τα διαβιβάζει στις ανακριτικές αρχές που θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν για εξηγήσεις τον επιχειρηματία ή και άλλα άτομα.
Μέχρι και 100.000 ευρώ είναι πιθανόν να στοίχισε το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του πενηντατετράχρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Mega» από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, το συγκεκριμένο ποσό δεν ανταποκρίνεται στον βαθμό δυσκολίας της δολοφονίας, αλλά στο διακύβευμα της αντιδικίας, που πυροδότησε και την κατάσταση που επικρατεί στη Μύκονο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ