Σε ετοιμότητα είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων ενόψει χειμώνα.

Σε περίπτωση ανάγκης βρίσκονται σε ετοιμότητα και θα συμμετάσχουν 6 αλατοδιανομείς επί φορτηγών αυτοκινήτων με δυο λεπίδες αποχιονισμού, επτά αλατοδιανομείς (4×4) pick – up, 15 υδροφόρα οχήματα και δυο μηχανήματα έργων (φορτωτές).

Στις αποθήκες ο Δήμος διαθέτει ήδη 500 τόνους αλάτι και θα προμηθευτεί επιπλέον 450 τόνους.

Την σημερινή άσκηση αντιμετώπισης χιονόπτωσης -παγετού ενόψει της χειμερινής περιόδου, που πραγματοτοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του τμήματος Διαχείρισης και Κίνησης Οχημάτων στη συμβολή των οδών Χάλκης και Λαέρτου παρακολούθησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Να ξέρουν οι δημότες της Θεσσαλονίκης οτι δεν θα μείνουν ποτέ απροστάτευτοι», επισήμανε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα μια ηλιόλουστη και ζέστη μέρα κάναμε αυτό που πρέπει για να μην πιαστούμε στον ύπνο. Φέραμε τα οχήματα και το προσωπικό του δήμου. Όλοι εμείς οι οποίοι σε περίπτωση ενός παγετού, ενός χιονιά, θα κληθούμε να κρατήσουμε την πολη ανοιχτή και τις λειτουργίες της κανονικές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη διοίκηση μας.

Η διοίκηση μας σε αυτό στοχεύει να είναι προετοιμασμένη σε κάθε παγετό, χιονιά, σεισμού, πυρκαγιάς, ώστε να νοιώσουν οι δημότες τη διοίκηση δίπλα τους» πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ