Η Υπηρεσία Υγείας & Περιβάλλοντος της Πόλης του Μονάχου (LHM), το BMW Group και η πάροχος λύσεων carsharing, SHARE NOW, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της καινοτόμας μετακίνησης στη Βαυαρική πρωτεύουσα.

Μέσω ενός Μνημονίου Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) που δημοσιεύτηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο, η LHM και το BMW Group πρόκειται να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Η πάροχος λύσεων Carsharing, SHARE NOW, που συγκροτήθηκε στις αρχές του 2019 στο πλαίσιο κοινοπραξίας του BMW Group με την Daimler AG, θα επεκτείνει σημαντικά τον ηλεκτρικό στόλο της στο πλαίσιο της συμφωνίας: συγκεκριμένα, συνολικά 200 BMW i3s θα διατίθενται για τους πελάτες της υπηρεσίας SHARE NOW στους δρόμους του Μονάχου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τα μέτρα αυτά σχεδιάστηκαν για να επιταχύνουν τη μετάβαση στη βιώσιμη μετακίνηση που είναι ήδη σε εξέλιξη, σε μία προσπάθεια μείωσης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Μόναχο. Από πλευράς πόλης, η υπηρεσία δημοσίων έργων, Stadtwerke München, θα εγκαταστήσει συνολικά 550 σταθμούς φόρτισης, με 1.100 σημεία φόρτισης σε δημόσιους χώρους μέχρι το 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ