Στην ανακοίνωση ότι τα χρήματα που θα δίνονταν για την επιχορήγηση εφημερίδων θα διατεθούν για το επίδομα θέρμανσης προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε οι αιτήσεις για το επίδομα αναμένεται να αγγίξουν τις 600.000.

Ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε και για την αντίδραση της κυβέρνησης μετά την ταλαιπωρία των πολιτών από την αιφνιδιαστική στάση των εργαζομένων στο Μετρό το πρωί της Τρίτης απαντώντας ότι «υπάρχει μια ξεκάθαρη συγγνώμη του πρωθυπουργού για την ταλαιπωρία και η αποφασιστικότητα ότι αυτή η ταλαιπωρία δεν θα επαναληφθεί. Θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για προσωπικό ασφαλείας με βάση τις βέλτιστες πρακτικές αλλα και όσα ισχύουν σε άλλα μέσα μεταφοράς».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερα χρήματα για το κοινωνικό μέρισμα με τον Στέλιο Πέτσα να παραπέμπει στην δήλωση Μητσοτάκη ότι «τα καλά νέα σταδιακά θα ανακοινώνονται» και διευρκινίζοντας ότι «εφόσον υπάρχουν περιθώριο για περισσότερα χρήματα όσον αφορά το μέρισμα αυτό θα το ακούσετε από το στόμα του πρωθυπουργού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ