Την παράταση των υφιστάμενων περιοριστικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορoνοϊού μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

«Στο μέτωπο του κορoνοϊού τις τελευταίες ημέρες το εθνικό μέτωπο που έχει συγκροτηθεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βάλλεται από ανυπόστατους ισχυρισμούς που υιοθετούν πρακτικές συνωμοσιολογίας και διασποράς ψευδών ειδήσεων. Με σεβασμό στους πολίτες και στους επιστήμονες που συμμετέχουν στη συλλογή των στοιχείων δόθηκαν από την κυβέρνηση, τον ΕΟΔΥ και κορυφαίους καθηγητές μέλη της επιτροπής των ειδικών καταλυτικές απαντήσεις για την προάσπιση της αλήθειας», είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στη διάρκεια του briefing των πολιτικών συντακτών.

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία υπάρχει μια σταθεροποίηση και μείωση κρουσμάτων, αλλά αυτή ακόμη είναι πολύ αργή. Το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας θα αργήσει», είπε και ανακοίνωσε παράταση του lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

«Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το πρωί. Εξαίρεση, τα καταστήματα χριστουγεννιάτικων ειδών που ανοίγουν 7 Δεκεμβρίου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στέλιος Πέτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ