Ισχυρές βροχές και καταιγίδες έχει προκαλέσει σε πολλές περιοχές της χώρας η κακοκαιρία “Γηρυόνης”, η οποία έφερε και πλήθος προβλημάτων. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στην Αττική, δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται σε αρκετά λιμάνια, δέντρα έπεσαν στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών ανέμων, ανεμοστρόβιλος “σάρωσε” την Ιεράπετρα, ενώ πολλά ήταν τα προβλήματα και σε Κατερίνη και Χαλκιδική.

Εικόνες καταστροφής παρουσιάζει η πολύπαθη Κινέτα, όπου η Πυροσβεστική δέχτηκε και τις περισσότερες κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ αντιμετώπισε και περιστατικά εγκλωβισμού κατοίκων.

Tα σχολεία στην Αττική παρέμειναν κλειστά έως τις 10 π.μ. ενώ στα Μέγαρα εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά. Η Εθνική Οδός Αθηνών- Κορίνθου είχε κλείσει με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων ενώ πριν από λίγο άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα. Συγκεκριμένα, δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγο η δεξιά λωρίδα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού, ενώ κλειστή παραμένει η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέτα έως τους Αγίους Θεοδώρους.
Η μεσαία λωρίδα παραμένει κλειστή για λόγους ασφαλείας ενώ συνεργεία της Ολυμπίας Οδού εργάζονται προκειμένου η αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς Αθήνα να δοθεί στην κυκλοφορία για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση την Κόρινθο.

Δραματική η κατάσταση στην Κινέτα
Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την πρώτη στιγμή στο Διαδίκτυο και δη στα social media, η κατάσταση στην Κινέτα ήταν δραματική. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ αρκετοί κάτοικοι ήταν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ