Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου εκλέχθηκε πρόεδρος του νέου περιφερειακού συμβουλίου, ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα. «Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου είναι ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και με αξιόλογο έργο στις θέσεις που μέχρι σήμερα κλήθηκε να υπηρετήσει. Έχει εμπειρία από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, όπου διετέλεσε και Αντιδήμαρχος, ενώ κατείχε και άλλες θέσεις στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για έναν διαπρεπή επιστήμονα της Νομικής και χαίρει της εκτίμησης των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο Πρόεδρος όλων των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Για την θέση του αντιπροέδρου το Σώμα επέλεξε, ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστου Γιαννούλη, τον Μανόλη Λαμτζίδη.

Γραμματέας του οργάνου ψηφίστηκε ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις» Χρήστου Παπαστεργίου, ο Χρήστος Τζιουβάρας.

Και τα τρία πρόσωπα εκλέχθηκαν κατά πλειοψηφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ