«Το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε για να μείνει», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον Στέργιο Καλόγηρο και στην εκπομπή σχολιάζοντας την επικαιρότητα στη Βεργίνα τηλεόραση κι αναφερόμενος στο click away, υπογράμμισε πως είναι δεδομένο ότι η λειτουργία αυτή δεν μπορεί να αποκαταστήσει την κανονική λειτουργία των καταστημάτων αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμη κι ένας ελάχιστος τζίρος είναι προτιμότερος από τον μηδενικό.
1.27- 2
Σε ό,τι αφορά την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 1, 2 και 3 και το αίτημα μέρος αυτής να μην επιστραφεί όπως συμβαίνει και σε αυτές που ακολούθησαν, ο κ. Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν με το καλό τελειώσει η πανδημία θα κάνουμε τον λογαριασμό και θα δούμε τις δυνατότητες μας ως κράτος.
5.35-6 και
7.-7.47
«Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε να ξεπεραστεί κάθε γραφειοκρατικό εμπόδιο, να βρούμε πρόσβαση σε κάθε ευρωπαϊκή δράση και να διευκολύνουμε αυτή την επένδυση όπως μπορούμε» είπε ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης για την υπογραφή της «Επιστολής Πρόθεσης Συνεργασίας» μεταξύ της Enterprise Greece και της Next.e.GO SE
10.34-11
Τέλος έκανε αναφορά σε σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας αναφορικά με τη φαρμακευτική αγωγή και τον εμβολιασμό. ” Η Ελλάδα έχει ενδιαφέρον και για το φάρμακο κατά της πανδημίας ” δήλωσε χαρακτηριστικά.
12.-13.46

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ