Στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η πιθανότερη εκδοχή κάνει λόγο για αύξηση των δεδομένων χωρίς αύξηση του κόστους για τους πολίτες

Σε παραγωγικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι των εταρειών δεσμεύτηκαν ότι εντός των επόμενων ημερών θα εφαρμόσουν νέα τιμολογιακή πολιτική στις χρεώσεις των δεδομένων.

Πιθανότερη εκδοχή είναι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ότι θα υπάρξει αύξηση των δεδομένων χωρίς αύξηση του κόστους για τους πολίτες.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν: ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας, οι χαμηλές επιδόσεις στους διεθνείς δείκτες ψηφιακής ωριμότητας και οι αναγκαίες επενδύσεις που πρέπει να γίνουν από τις επιχειρήσεις στους τομείς των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, η εφαρμογή του νέου νόμου για τις αδειοδοτήσεις, η ειδική φορολογία, καθώς και το ζήτημα του κόστους των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ