Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με συγκινήσεις στο φινάλε.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε με δύο γρήγορα γκολ από Άκπομ και Μάτος στο 17΄ και στο 22΄, όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν αρχικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45΄+2΄) και ισοφάρισαν στο 53΄, με δύο γκολ του Βέλλιου.

Ωστόσο, οι “ασπρόμαυροι” πέτυχαν δύο πανομοιότυπα γκολ στο τέλος, με το πρώτο να ακυρώνεται -σωστά- ως οφσάιντ με χρήση VAR και το δεύτερο να είναι κανονικό και να μετράει, χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Αρχικά, ο Βαρέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς στο 88΄. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν, όμως το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR, καθώς όπως φάνηκε ο Αφρικανός αμυντικός ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+2΄) ο Μίσιτς εκτέλεσε φάουλ σχεδόν από την ίδια θέση, με παρόμοιο τρόπο, με τον Κρέσπο αυτή τη φορά να κάνει κεφαλιά προς τα πίσω στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και να γίνεται λυτρωτής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ