Μυστήριο και κινητοποίηση στο Λιμενικό Σώμα μετά την περίεργη «εξαφάνιση» του βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη Αλβανών και Ιταλών βαρόνων ναρκωτικών στο Αιγαίο που ακινητοποιήθηκαν από βατραχανθρώπους της Μ.Υ.Α και αναρτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Από νωρίς το πρωί το βίντεο έχει μπλοκαριστεί και οποίος μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του Λιμενικού Σώματος προσπαθεί να δει το υλικό διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αναγράφεται ότι «αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από τον κάτοχο. ABC News Albania ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων».
Και εδώ αρχίζει το μυστήριο καθώς όπως λένε οι πληροφορίες το βίντεο έχει τραβηχτεί με κάμερα από το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.

Έτσι το Λιμενικό ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, από το να έγινε κάποιο τεχνικό λάθος μέχρι και την ακραία περίπτωση να έχουν χτυπηθεί από χάκερ προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία και να γίνεται η αναπαραγωγή του βίντεο.

Πηγή :πρώτο θέμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ