Μητσοτάκης CNN: Τη στρατηγική της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του κορονοϊού ανέλυσε ο πρωθυπουργός στην εκπομπή της Κριστιάν Αμανπούρ.
Μητσοτάκης CNN: Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως στη χώρα μας η τάση όσον αφορά την εξέλιξη της κρίσης με τον κορονοϊό είναι ενθαρρυντική σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά επανέλαβε ότι «η σκληρή δουλειά μας περιμένει». Υπογράμμισε ότι απέδωσαν τα μέτρα που λάβαμε σε σχετικά πρώιμο στάδιο καθώς και ότι σχεδόν καθολική η συνεργασία από τους Έλληνες πολίτες, που σεβάστηκαν τις κατευθύνσεις και έμειναν στο σπίτι με πολύ λίγες εξαιρέσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι έχουμε 50 ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ελλάδα από τον covid-19 αλλά το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανταποκρίνεται σχετικά καλά αν και πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι μιλάμε για ένα σύστημα υγείας το οποίο εξέρχεται από μία δεκαετή κρίση. Επεσήμανε έτσι ότι θα είχαμε ίσως μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με άλλες χώρες από ένα δυνητικά υπερφορτωμένο σύστημα υγείας. «Δεν έχει συμβεί. Δε θα συμβεί», τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ