Με εκατοντάδες χρωματιστά ελεφαντάκια -κόκκινα, πράσινα και μπλε- στολίστηκε ο ουρανός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενόψει της 84ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ), η οποία έχει ως τιμώμενη χώρα την Ινδία.

Συνεχίζοντας την παράδοση που καθιερώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια (το 2017 κρεμάστηκαν κόκκινα κινεζικά φαναράκια προς τιμήν της Κίνας και το 2018 χαρτονένια αστέρια στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας για τις ΗΠΑ), η ΔΕΘ-Helexpo AE έδωσε φέτος ινδικό «αέρα» στην πόλη.

«Ήδη κρεμάστηκαν περισσότερα από 300 ελεφαντάκια στις περιοχές των οδών Αγγελάκη, Τσιμισκή, 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατία και στις πλατείες ΧΑΝΘ και Σιντριβανίου, ενώ στον πεζόδρομο της Πλατείας Αριστοτέλους θα αναρτηθούν ινδικά “σκουλαρίκια” (λάβαρα). Συνολικά τα ελεφαντάκια αναμένουμε να φτάσουν τα 500. Ο τρόπος δε, με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί δεν είναι τυχαίος.

Είναι σε τέτοια διάταξη, ώστε να βαδίζουν όλα προς το σήμα της φετινής ΔΕΘ, που είναι τοποθετημένο στο κέντρο κάθε παράταξης, γιατί αυτό θεωρείται πως φέρνει τύχη» σημείωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης. Περισσότερα για την ινδική -και όχι μόνο- συμμετοχή στην 84η ΔΕΘ (7-15 Σεπτεμβρίου) θα γίνουν γνωστά στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ