Με συνδυασμό τεσσάρων χρωμάτων (ζεστό κόκκινο, βαθύ μπλε, ζωντανό πράσινο, λαμπερό χρυσό) και γεωμετρικών σχημάτων που παραπέμπουν στον άξονα της Αριστοτέλους που θα είναι το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, δημιουργήθηκε το λογότυπο των Χριστουγέννων με τον τίτλο «Μαγεμένες Γιορτές».

Το λογότυπο συνδυάζει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα με την πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και έχουν ως αναφορά τα πασίγνωστα γλυπτά των Μαγεμένων.Σύμφωνα με τον Μηνά Θεοδωρίδη, υπεύθυνο σχεδιασμού της εταιρείας «Mind» είναι ένα λογότυπο μοντέρνο και μαζικό και ως στόχο έχει να γίνει κτήμα όλων και να κυκλοφορήσει παντού μέσω των social media.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε πως στόχος είναι η Θεσσαλονίκη να μπει στο χάρτη των Χριστουγέννων, να αποκτήσει έναν ευρωπαϊκό αέρα.

Για τον σχεδιασμό είπε ότι θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από νωρίτερα αφήνοντας αιχμές στην προηγούμενη διοίκηση και ανακοίνωσε πως ο σχεδιασμός για τα επόμενα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει στις 6 Ιανουαρίου έτσι ώστε να είναι τα Χριστούγεννα «μαγεμένα» στη Θεσσαλονίκη και του χρόνου αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις είναι η Αλ. Πρωτοψάλτη, η Ελ. Φουρέιρα και ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ