Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοίβο Δεληβοριά.

Αφορμή στάθηκε μια συνέντευξη του Φοίβου Δεληβοριά στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και συγκεκριμένα η απάντησή του σε ερώτηση για το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δεληβοριάς απαντώντας σε ερώτηση για το “εάν αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ο υπουργός”, απάντησε το εξής:

«Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Όταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την “αρ@@@@@α ερημιά” που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούριο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρ@@@@α που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την “Αγρια Ορχιδέα”».
Η απάντηση του Γεωργιάδη

Με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας χαρακτηριστικά το εξής:

«Είναι λυπηρό και σοκαριστικό να βλέπεις τελικά τη φτήνια που έκρυβαν μέσα τους άνθρωποι που από μακριά φάνταζαν σημαντικοί και με ποιότητα. Αλλά η εποχή, αν έχει ένα καλό, είναι ότι έδειξε ποια ήταν η αληθινή ποιότητα που ο καθένας είχε μέσα του…εδώ του κ. Φοίβου Δεληβοριά…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ