Ο ευρωβουλευτής φιλοξενεί στο σάιτ που διαχειρίζεται, ένα σκίτσο το οποίο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!».

Για να δώσει περισσότερη έμφαση στις …απειλές, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε το εν λόγω σκίτσο και στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!», αναφέρει η ΝΔ.

Να σημειωθεί ότι μετά τον Σωτήρη Καψώχα, ο οποίος εργάζεται στο γραφείο τύπου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου δεν δίστασε να απειλήσει χυδαία «όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ