Επαφές μέσω τηλεδιάσκεψης, του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, «πυροδότησε» η πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ποιά ζητήματα θα εστιαστεί η συνάντηση. Στο επίκεντρο τα μέτρα για την αντιμετώπιση της επιδημικής έξαρσης του κορονοϊού και η υποδομές του δημόσιου συστήματος υγείας.
Συνομιλία Μητσοτάκη – Τσίπρα για τον κορονοϊό: Σε «γύρο» επαφών ενημέρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τους πολιτικούς αρχηγούς, οδήγησε η πρωτοβουλία που έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να υπάρξει συνάντησή του με τον πρωθυπουργό για να συζητηθεί πρωτίστως το θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να έχουν επικοινωνία μέσω τηλεδιάσκεψης στις 6.00 το απόγευμα. Οι επαφές με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς – πάντα μέσω τηλεδιάσκεψης- θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Αλέξη Τσίπρα για την συνάντηση ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Καλογήρου ο οποίος επικοινώνησε στο τηλέφωνο με τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη. Αιτήθηκε εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπάρξει ενημέρωση για την εξέλιξη των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού ενώ επισήμανε ότι από την πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα κοινοποιηθούν στο πρωθυπουργό οι προτάσεις του κόμματος για την αντιμετώπιση της κρίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ