Κορονοϊός Γαλλία: Μεγάλη αύξηση στον αριθμό των θανάτων από την πανδημία Covid-19 ανακοίνωσε η Γαλλία, ενώ η χώρα διανύει την δεύτερη ημέρα της καραντίνας σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού.
Κορονοϊός Γαλλία: Ο διευθυντής των υπηρεσιών υγείας Ζερόμ Σαλομόν είπε ότι αναφέρθηκαν 89 νέοι θάνατοι, ανεβάζοντας το σύνολο στους 264. Επίσης, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε στα 9.134, από 7.730 την Τρίτη, αύξηση δηλαδή 18% μέσα σε 24 ώρες. Ο Σαλομόν είπε ότι 931 ασθενείς νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζονται μηχανική υποστήριξη.
Η Γαλλία θα εφαρμόσει περιορισμούς στις μετακινήσεις και για ένα διάστημα 15 ημερών, στην προσπάθειά της να αποτρέψει τη διασπορά του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού διαγγέλματος προς το γαλλικό έθνος. Όπως επισήμανε ο Μακρόν, οι πολίτες θα πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους και να βγαίνουν έξω μονάχα για τα απαραίτητα. Σύμφωνα με τον ίδιο, όποιος αψηφά τους περιορισμούς θα τιμωρείται. «Από αύριο το μεσημέρι και για 15 ημέρες τουλάχιστον, οι μετακινήσεις μας θα περιοριστούν πάρα πολύ», είπε ο Γάλλος ηγέτης, προσθέτοντας ότι ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών, που προβλεπόταν για τις 22 Μαρτίου, θα αναβληθεί. Επιπλέον, η κυβερνητική ατζέντα των μεταρρυθμίσεων, αρχής γενομένης της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού συστήματος, αναστέλλεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ