Κομοτηνή: Τη σορό ενός ανήλικου παιδιού ανέσυραν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν σε περιστατικό πυρκαγιάς σε παράπηγμα. Νωρίτερα τη ζωή του έχασε σε πυρκαγιά κι ένας 78χρονος στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας.
Κομοτηνή: Η πυρκαγιά ξέσπασε σε παράγκα σε περιοχή στον συνοικισμό Αλάν Κογιού μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Κατά τον έλεγχο εντόπισαν το 4χρονο παιδί νεκρό και το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παράγκα έμεναν συνολικά επτά παιδιά με τους γονείς τους οι οποίοι έβγαλαν τα έξι εξ αυτών αλλά δεν πρόλαβαν να σώσουν και την 4χρονη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια για να ζεσταθεί. Στην επιχείρηση της κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε οχήματα με 11 πυροσβέστες.
Νεκρός ηλικιωμένος στην Αμαλιάδα
Νωρίτερα τη ζωή του έχασε κι ένας 78χρονος στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας του Νομού Ηλείας. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε μέσα στη φλεγόμενη διώροφη κατοικία του, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης από την Πυροσβεστική, το βράδυ της Πέμπτης. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα στην κρεβατοκάμαρά του από τους πυροσβέστες που επιχειρούσαν, ενώ δίπλα του υπήρχε ένα θερμαντικό σώμα.

Επί τόπου επιχείρησαν πυροσβέστες με 2 οχήματα. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιορίσει την αιτία θανάτου του θύματος, ενώ έρευνα για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Εξετάζεται εάν η φωτιά ξεκίνησε από το θερμαντικό σώμα στο υπνοδωμάτιο του άνδρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ