Κλίμα ευφορίας φωτογραφίζουν τα ευρήματα δημοσκόπησης της Pulse. Τρεις μήνες μετά τις εκλογές και ύστερα από τη ΔΕΘ για τον Σκάι με το 64% των ερωτώμενων να υποστηρίζουν πως τα πράγματα πηγαίνουν στη σωστή κατεύθυνση, αισιοδοξούν πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα ενώ η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ διευρύνεται στις 13,5 ποσοστιαίες μονάδες

Στο ερώτημα πώς αξιολογούν οι πολίτες το έργο της κυβέρνησης τους πρώτους μήνες, το 28% υποστηρίζει «καλύτερα από ό,τι περίμενα» και το 30% «καλά όπως περίμενα».

Αναλυτικότερα, το 64% των ερωτώμενων συνολικά πιστεύουν ότι τα πράγματα στην Ελλάδα το τελευταίο εξάμηνο πηγαίνουν σε σωστή κατεύθυνση (23% σίγουρα σε σωστή – 41% μάλλον σε σωστή). Ενώ το 29% σε λάθος κατεύθυνση (17% μάλλον σε λάθος – 12% σίγουρα σε λάθος). 7% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ. Συγκριτικά, στην έρευνα Απριλίου το 30% των ερωτηθέντων συνολικά θεωρούσε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή κατεύθυνση ενώ το 61% ότι πηγαίνουν σε λάθος.

Aξιολογώντας τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 22% των πολιτών απάντησε «σίγουρα θετικά» με το 32% «μάλλον θετικά»

Στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός το 44% απήντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το 27% να απαντά ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό 39,5%, 26% ο ΣΥΡΙΖΑ με τρίτο το ΚΙΝΑΛ στο 6%

Ακολουθεί με 4,5% το ΚΚΕ το ΜΕΡΑ25 βρίσκεται στο 4% και η Ελληνική Λύση στο 3%

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ