Κατηγορούμενοι βρίσκονται δυο αστυνομικοί και μάλιστα έχει ασκηθεί εναντίον τους δίωξη από την Εισαγγελία Ορεστιάδας, για τραυματισμό δύο λαθρομεταναστών κατά την καταδίωξη του οχήματος με το οποίο τους μετέφερε διακινητής, στην ορεινή περιοχή του Σουφλίου.
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του Evros-news.gr, το περασμένο Σάββατο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου δυο τραυματίες λαθρομετανάστες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην γίνουν αντιληπτοί από τους ασθενείς ή τους συνοδούς τους οι οποίοι βρισκόταν εκεί την ίδια στιγμή. Επειδή τηρήθηκε “σιγή ιχθύος” και δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό από καμιά πλευρά, πολύ περισσότερο φυσικά επίσημα από την αστυνομία, ψάξαμε τι ακριβώς συνέβη.Ολα εξελίχθηκαν το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στην περιοχή του Μικρού και του Μεγάλου Δερείου, όταν οι αστυνομικοί της ενισχυτικής δύναμης που βρίσκονται στον Έβρο για έλεγχο και αποτροπή των ροών, έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW να σταματήσει για έλεγχο. Ο αλλοδαπός οδηγός του όμως δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγει, κάτι που αυτόματα προκάλεσε την αντίδραση των αστυνομικών, οι οποίοι άρχισαν την καταδίωξη.Σε κάποια στιγμή, φάνηκε ο οδηγός-διακινητής να βγάζει το χέρι του από το παράθυρο και οι αστυνομικοί που ακολουθούσαν καταδιώκοντας τον, πίστεψαν ότι θα πυροβολούσε. Έτσι επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το προπορευόμενο αυτοκίνητο πυροβολώντας στα λάστιχα του. Όμως στο πορτμπαγκάζ υπήρχαν κρυμμένοι τέσσερις λαθρομετανάστες και από τις σφαίρες τραυματίστηκαν οι δύο, ελαφρά σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, στο πόδι και τον γλουτό. Ο διακινητής σταμάτησε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεφύγει με τα πόδια αλλά συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι μετέφερε πάνω από 10 λαθρομετανάστες. Οι δυο διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου λόγω τραυματισμού από σφαίρες.

Φυσικά για το συμβάν ενημερώθηκε η Εισαγγελία Ορεστιάδας, η οποία άσκησε ποινή δίωξη εναντίον των αστυνομικών για σωματικές βλάβες και σήμερα αναμένεται να απολογηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ