Κλειστά σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη – Στις λάσπες η Αγία Ευφημία και το Νύφι στην Κεφαλονιά – Κατολισθήσεις στα Γιάννενα – Χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες στα Τρίκαλα – Βρέχει καταρρακτωδώς στην κεντρική Ελλάδα – Πού θα χτυπήσουν τα επικίνδυνα φαινόμενα τις επόμενες ώρες – Πότε θα έρθουν οι καταιγίδες στην Αττική

Από τη Δυτική Ελλάδα ξεκίνησε τα ξημερώματα το κύμα κακοκαιρίας που μέσα στην ημέρα θα πλήξει ολόκληρη τη χώρα. Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ήπειρος αλλά και τα Τρίκαλα υπέστησαν καταστροφές, με πλημμύρες και κατολισθήσεις, ενώ από τις 11 το πρωί καταιγίδες πλήττουν την Κεντρική Ελλάδα.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως τα σχολεία στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη παρέμειναν σήμερα κλειστά, με απόφαση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς Σταύρου Τραυλού, καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, καταγράφθηκαν κατολισθήσεις, ενώ συνεχίζει να βρέχει καταρρακτωδώς.

Στην χειρότερη κατάσταση, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται το χωριό της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Ποτάμι λάσπης έχεις σκεπάσει πάλι τους κεντρικούς δρόμους, ενώ μιλώντας στο kefaloniapress.gr ο δήμαρχος Σάμης, όπου υπάγεται το χωριό, δηλώνει πως «η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από την καταιγίδα της προηγούμενης εβδομαδας», τονίζοντας πάντως πως «ευτυχώς, δεν είχαμε καταστροφές σε σπίτια και δεν έχει τραυματιστεί ή εγκλωβιστεί κανεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ