Κατά το τελευταίο 24ωρο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που ενέχονται σε περιπτώσεις μεταφοράς – προώθησης λαθρομεταναστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και απείθειας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 21χρονο αλλοδαπό ο οποίος μεσημβρινές ώρες (18-01-2020) σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, διαπιστώθηκε να αποβιβάζει δέκα (10) λαθρομετανάστες από πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης, η κινητοποίηση αστυνομικών των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα δεκαπέντε (15) αλλοδαπούς (εκ των οποίων τέσσερα 4 ανηλίκους), οι οποίοι βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και στο χώρο αποσκευών. Σημειώνεται ότι ο οδηγός νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών, τόσο στην Καβάλα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, πλην όμως στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του εν λόγω οχήματος, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ