Μετά το κλείσιμο της πλατείας Ελευθερίας, χάνονται και άλλες δεκάδες θέσεις στάθμευσης στο πολυόροφο πάρκινγκ στην οδό Πολυτεχνείου. Η ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) σφράγισε σήμερα τις εισόδους του πάρκινγκ. Στον αέρα οι ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν προπληρώσει τη συνδρομή τους.

Υπενθυμίζεται πως τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε διεκδικήσει το πάρκινγκ από την ΕΤΑΔ χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα. Σκέψεις στη νέα δημοτική αρχή να κάνει νέα κρούση.
Δεκάδες οδηγοί πήγαν σήμερα με τα αυτοκίνητά τους στο πολυόροφο επιβλητικό πάρκινγκ κοντά στην περιοχή των δικαστηρίων στην Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς για αυτούς όμως βρήκαν σφραγισμένες τις εισόδους του κτηρίου ενημερωμένοι ότι η ΕΤΑΔ προχώρησε σε αυτή την απόφαση λόγω χρεών από την μισθώτρια εταιρία με έδρα την Αθήνα.

Η σημερινή δημοτική αρχή αναμένεται να κάνει σχετική παρέμβαση μέσα στις επόμενες μέρες και να κάνει νέα πρόταση στο υπερταμείο που ανήκει η ΕΤΑΔ. Στις σκέψεις που αναμένεται να πέσουν στο τραπέζι είναι η παραχώρηση βάσει του μοντέλου μίσθωσης των γυάλινων περιπτέρων στη Νέα Παραλία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ