Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής “Καταλλαγή” στην “ΑΠΟΘΗΚΗ” της Νικήτης
Θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου
Τη διπλή έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Καταλλαγή» εγκαινίασε στον Τεχνοχώρο “ΑΠΟΘΗΚΗ”, στην παραλία της Νικήτης, ο Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας, δίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα των φετινών θερινών πολιτιστικών δράσεων.
Ο καταξιωμένος δημιουργός Πάνος Παπανάκος που πέρασε στην ιστορία της ελληνικής ζωγραφικής με το μοναδικό του ύφος, «συνομιλεί» με τον ταλαντούχο σύγχρονο εικαστικό Χρήστο Γουσίδη σε ένα μοναδικό διάλογο αυθεντικής ελληνικής ζωγραφικής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Γιουβαρλάκη, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Λαθούρη Πάργα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νικήτης Στυλιανός Κωστίκας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολιτιστικών οργανισμών καθώς και επισκέπτες.
Ο Δήμαρχος Κυπαρίσσης Ντέμπλας τόνισε την κρίσιμη σημασία τέτοιων πολιτιστικών γεγονότων για την περιοχή, τα οποία αναβαθμίζουν την εμπειρία του επισκέπτη και γίνονται μοχλός ενίσχυσης και προβολής της εικόνας της Σιθωνίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Από την πλευρά τους, τόσο η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Γιουβαρλάκη όσο και η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Λαθούρη Πάργα, υπογράμμισαν από κοινού τη σταθερή τους προσήλωση στη στρατηγική αναβάθμισης των πολιτιστικών και τουριστικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος Σιθωνίας σε κατοίκους και επισκέπτες. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, “η σύνδεση πολιτισμού και τουρισμού, η ψηφιοποίηση της πληροφορίας και η διασύνδεση με αναγνωρισμένους πολιτιστικούς φορείς, μουσεία και καλλιτέχνες, προσδίδουν υπεραξία στην εταιρική ταυτότητα της Σιθωνίας και ενισχύουν την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής”.
INFO
Διάρκεια: 19 Ιουνίου-30 Σεπτεμβρίου 2020
Ωράριο: Καθημερινά 21.00-00.00
Είσοδος Ελεύθερη
FB: Τεχνοχώρος ΑΠΟΘΗΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ