Υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των F-16 και των Mirage.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση, “παρών” δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 ενώ το ΚΚΕ καταψήφισε.

Υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είπε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας δεν ετοιμάζονται να πάνε στον πόλεμο αλλά να διασφαλίσουν την ειρήνη.

Καλώντας τους βουλευτές να υπερψηφίσουν, είπε ότι το νομοσχέδιο ενισχύει την αποτρεπτική ικανότητα των F-16, επιτρέπει σε όλα τα Mirage να πετούν πάνω από το Αιγαίο και να το ξανασκεπάσουν με τα φτερά τους, και στα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού να έχουν τα αναγκαία ανταλλακτικά. Υπερψηφίστε με αίσθηση εθνικού καθήκοντος. Το νομοσχέδιο επαυξάνει ισχύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων και κρατά το ξίφος της Ελλάδας “λαμπερό και κοφτερό” είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
Να γνωρίζουν οι γείτονές μας ότι τίποτα δεν μένει αναπάντητο, δήλωσε ο εισηγητής τη ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης αναφερόμενος στις προερχόμενες από τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας προκλήσεις και την απορρέουσα ευθεία αμφισβήτηση από τουρκικής πλευράς των εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ