Για «πανδημία απολύσεων» στο Πόρτο Καρράς κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους. Όπως επισημαίνουν, μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας του εμβληματικού ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, ο νέος επενδυτής ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων πως η μονάδα δεν θα λειτουργήσει φέτος καθώς θα προβεί σε ριζική ανακαίνιση και δεν γνωρίζει αν θα ανοίξει και του χρόνου.

«Αξιώνει λοιπόν την απόλυση του συνόλου του προσωπικού και μάλιστα με υπεύθυνη δήλωση του εργαζόμενου ότι την επιθυμεί κιόλας! Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό- Τουρισμό έχοντας αποκτήσει πλέον εμπειρία σε τέτοιες περιπτώσεις καλεί το Σωματείο της επιχείρησης αλλά και τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν τέτοιου είδους δηλώσεις καθώς βάζουν ταφόπλακα στα εργασιακά τους δικαιώματα και στην επαναπρόσληψη τους εφόσον ο νέος επενδυτής δεν δεσμεύεται να τους επαναπροσλάβει με την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Υπάρχει νομικό οπλοστάσιο για να αντιμετωπίσουμε αυτή την επίθεση και η Ομοσπονδία μας το διαθέτει και δηλώνει πως θα κάνει τα απαραίτητα για να διαφυλάξει τα δικαιώματα των εργαζομένων», αναφέρει η ΠΟΕΕΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ