Αποφασισμένος για το επόμενο βήμα του, εκείνο της διεκδίκησης της προεδρίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας αλλά φανερά συγκινημένος για τη θέση που αφήνει, εκείνη του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ο Λάζαρος Κυρίζογλου πραγματοποίησε την τελευταία του συνέντευξη τύπου στην έδρα της ΠΕΔΚΜ. Αποφεύγοντας να βαθμολογήσει το έργο του, αφού όπως είπε «είμαι ανικανοποίητος. Άλλωστε εχθρός του καλού, το καλύτερο και του καλύτερου το κάλλιστο» ο κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις που έγιναν με πρωτοβουλία του από το 2015 οπότε και εξελέγη πρόεδρος και μίλησε για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει.

«Παραλάβαμε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με αίσθηση δικαίου. Παραλάβαμε όμως και μια θετική εικόνα» ανέφερε ο κ. Κυρίζογλου, τονίζοντας πως «βγάλαμε το θεσμό έξω από τα γραφεία και τον κάναμε γνωστό». Και συμπλήρωσε: «Θεώρησα σκόπιμο με αισθήματα χαράς και συγκίνησης να παρουσιάσουμε το έργο που επιτελέσαμε από το 2015 μέχρι σήμερα. Παλαιότερα, συνήθιζαν να ασχολούνται μόνο με τα ζητήματα και τα προβλήματα που αφορούν τους δήμους, κάτι που ενδιέφερε αλλά όχι και τόσο τους πολίτες» σημείωσε. «Κάναμε πλούσιο έργο κοινωνικό, πολιτιστικό, παιδαγωγικό» είπε.

Αναφορικά με τις διεργασίες που υπάρχουν στο «γαλάζιο» επιτελείο σχετικά με τις εκλογές στην ΚΕΔΕ στις οποίες ο κ. Κυρίζογλου θα είναι υποψήφιος πρόεδρος δήλωσε: «Έγιναν οι συναντήσεις που έπρεπε να γίνουν. Θα γίνουν κι άλλες. Είμαστε σε μια διαδικασία κύησης και θα δούμε τον τοκετό». Υπενθυμίζεται πως για την ίδια θέση έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου που επίσης πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ