Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την απορία του για την συγκεκριμένη εξέλιξη αφού φέρεται να εξέφρασε στους συνεργάτες του την απορία του για την άρνηση του δικαστηρίου να εκδικάσει επί της ουσίας την υπόθεση, ενώ μίλησε για αμφιλεγόμενη σύνθεση της επιτροπής και ανθρώπους που αψηφούν την άποψη του πρωθυπουργού πάνω στο ζήτημα, ο οποίος έχει κάνει λόγο για η δεσμευτική γνωμοδότηση εξ’ αρχής.Σκληρή” ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων

“Είναι ανήκουστο, όσο ήταν δυστυχώς και αναμενόμενο, ότι τελικά δύο δικαστήρια ανακήρυξαν ως δεσμευτική μια απόφαση ενός οργάνου που το αποτελούν συγγενείς, διορισμένοι και φίλοι του κ. Αυγενάκη.

Είναι προφανές ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων, εφόσον εκείνα δικάζουν και δεν υπεκφεύγουν.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι θα προσφύγουμε άμεσα στο CAS με την ελπίδα να δικαστεί επί τοις ουσίας τάχιστα μια υπόθεση που εξυφάνθηκε κυρίως σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων.

Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κατά πλειοψηφία (2-1) θεωρεί τον Τζουλάκη, τον Αρκούδη και τη Μαρούπα ανώτερους δικαστές από εκείνους. Ο προφανής παραλογισμός δεν έχει προηγούμενο!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ