Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, κατηγόρησε την Κίνα για τ’ ότι είπε ψέματα. Αυτό φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και από την έκθεση των μυστικών υπηρεσιών «Πέντε Μάτια», που δόθηκε στη δημοσιότητα από Βρετανικές εφημερίδες.

Όπως τονίζει, ο ιός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο της Ουχάν, ενώ μάλιστα αναφέρεται και στον ρόλο που έπαιξε η Αυστραλία.

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε η οργάνωση μυστικών Υπηρεσιών «Five Eyes», αναφέροντας ξεκάθαρα πώς η Κίνα είπε ψέματα στον κόσμο για την πανδημία του κορωνοϊού!

Η «Five Eyes», είναι μια κοινοπραξία από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία και Νέας Ζηλανδίας. Μέσω ανταλλαγής πληροφοριών αλλά και χρήσης ανθρώπινου δυναμικού, η οργάνωση μπορεί να παρακολουθεί στόχους σε όλο τον πλανήτη με μεγάλη ευχέρεια.

Τι αναφέρει η απόρρητη έκθεση

Σύμφωνα με την βρετανικές εφημερίδες όπως η Telegraph, Daily Mail και η The Sun, η Five Eyes, έχει παραδώσει ένα ντοσιέ με έκθεση 15 σελίδων, στο οποίο υπάρχουν απόρρητα έγγραφα και αποδείξεις πως η Κίνα είπε ψέματα για τον ιό. Μάλιστα στην έκθεση, υπάρχουν και έγγραφα τα οποία είχαν διαγραφεί, αλλά η Five Eyes κατάφερε να ανακτήσει!

Στα έγγραφα αναφέρεται πως οι μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν πως ο ιός φτιάχτηκε μέσα σε εργαστήριο ενώ έχουν έγγραφα με χρηματοδότηση από την αυστραλιανή Κυβέρνηση!

Επίσης, μέσα στην έκθεση της Five Eyes, αναφέρεται η εκτίμηση πως ο ιός έχει ξεκινήσει από εργαστήριο, με τις αποδείξεις να έχουν καταστραφεί από τις κινεζικές Αρχές ενώ η Κίνα αρνείται να δώσει λεπτομέρειες σε επιστήμονες έξω από την χώρα για να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο!

Η ίδια έκθεση, κάνει λόγω για εσκεμμένη προσπάθεια των κινεζικών Αρχών να μην περιορίσουν την πανδημία, καθώς παρότι υπήρχαν χιλιάδες κρούσματα στην Ουχάν, άφηναν ελεύθερους τους κατοίκους της να ταξιδέψουν σε όλο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα την εξάπλωση της πανδημίας.

«Από τον Φεβρουάριο, το Πεκίνο πίεζε τις άλλες χώρες να μην επιβάλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Υπήρχε μια θανάσιμη άρνηση πως ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο ενώ όσοι επιστήμονες μίλησαν δημόσια ‘σιώπησαν’», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μια ακόμη σοκαριστική αναφορά, κάνει λόγω για άρνηση της κινεζικής κυβέρνησης να δώσει δείγματα από την… πολυθρύλητη αγορά της Ουχάν σε επιστήμονες εκτός Κίνας.

Την ίδια ώρα, οι μυστικές υπηρεσίες των ισχυρότερων χωρών του πλανήτη, συνεχίζουν την έρευνα για το αν ο ιός είναι όντως εργαστηριακός αλλά και για το αν «δραπέτευσε» από ατύχημα ή επίτηδες.

Τέλος, η έκθεση κάνει λόγο και για άμεση συγκάλυψη από τον ΠΟΥ, καθώς και εκείνος αρνούνταν πεισματικά από τον Δεκέμβριο πως ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως και η Κίνα. Κάτι που παραδέχτηκαν αμφότεροι στα μέσα του Ιανουαρίου.

Στο ντοσιέ έχουν σημειωθεί και ονόματα ανθρώπων που μίλησαν για πανδημία στην Κίνα και εξαφανίστηκαν…

Είναι και η Αυστραλία μπλεγμένη;

Αυτό που γεννάει ερωτηματικά είναι πως μέσα στο εν λόγω ντοσιέ είναι και η Αυστραλία αναμεμειγμένη στην ανακάλυψη του covid-19.

Φαίνεται πως κεντρικό ρόλο στο εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν, έχει παίξει η χρηματοδότηση της κυβέρνησης της χώρας ενώ αρκετοί Κινέζοι εκπαιδεύτηκαν στα Αυστραλιανά Εργαστήρια Υγείας των Ζώων.

Η χρηματοδότηση των Αυστραλών φαίνεται πως αφορούσε την ανακάλυψη παθογενών ασθενειών σε σπηλιές, όπως ο SARS και ο MERS.

Ο ρόλος-κλειδί της «Bat-Woman» της Κίνας

Κεντρικό πρόσωπο στην έκθεση είναι η ιολόγος, Shi Zengli, την οποία φίμωσε το Πεκίνο, όταν εκείνη κατάλαβε τι ακριβώς έγινε η έρευνά της.

Η Shi και η ομάδα της ειδικεύονται στην εύρεση κορωνοϊών από νυχτερίδες. Η Shi, πάντα σύμφωνα με την απόρρητη έρευνα, το 2006 πέρασε αρκετές εβδομάδες στην Αυστραλία.

Η CSIRO, όπως είναι η ονομασία των Εργαστηρίων Υγείας Ζώων, δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο για το τι ακριβώς έκανε εκεί η Κινέζα ιολόγος, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν, πιθανότατα έκανε έρευνα για τον SARS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ