Παρέλαση με ήλιο θα κάνουμε τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου, ενώ γενικά το τριήμερο ο καιρός θα είναι αίθριος, με υψηλότερες θερμοκρασίες το μεσημέρι και ψύχρα νωρίς το πρωί και το βράδυ. Οι βοριάδες στο Αιγαίο έως 6 μπορόφ θα επιμείνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα εξασθενήσουν.

Για προχωρημένη άνοιξη έκανε λόγο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς επιμένει αυτός ο εκτεταμένος αντικυκλώνας, ο οποίος καλύπτει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να επιμείνουν οι ήπιες καιρικές συνθήκες, αλλά και οι βοριάδες μέσα στο Αιγαίο κοντά στα 6 μποφόρ. Τουλάχιστον μέχρι και τις αρχές της άλλης εβδομάδας δεν αναμένουμε βροχές, με την ανομβρία να συνεχίζεται, προσθέτει ο μετεωρολόγος του OPEN.

Ωστόσο μετά τις 7 με 10 Νοεμβρίου η ατμοσφαιρική κυκλοφορία αλλάζει, όπου θα σπάσει ο αντικυκλώνας και θα κινηθεί προς τα βόρεια – βορειοδυτικά τμήματα της Ευρώπης για να ανοίξει ο δρόμος και να μας έρθουν κακοκαιρίες από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη που θα δώσουν περισσότερες βροχές, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μαρουσάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ