Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος Βολιώτης φοιτητής ολοκλήρωσε τον κύκλο της αποκατάστασης στο εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας της Βοστώνης, όπου είχε μεταφερθεί με ειδική πτήση τον Νοέμβριο του 2023, συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό και τη μητέρα του.

Βέβαια, οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν επί σχεδόν ένα χρόνο στις ΗΠΑ δεν κατάφεραν να τον «ξυπνήσουν» από το βαθύ κώμα, στο οποίο έχει περιέλθει από τις 28 Φεβρουαρίου 2023, όταν εκσφενδονίστηκε από το τρένο, μετά την σοκαριστική σύγκρουση με εμπορική αμαξοστοιχία.

Πλέον, η κατάστασή του παραμένει σταθερή, χωρίς κανένας γιατρός να μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα εξελιχθεί. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε η μεταφορά του πίσω στην Ελλάδα και η συνέχεια της νοσηλείας του σε Κέντρο Αποθεραπείας στη Λάρισα, προκειμένου να συνεχίσει την αγωγή που του χορηγείται και η υποστήριξή του με ειδικά μηχανήματα.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από μερικούς μήνες, οι γονείς του νεαρού φοιτητή κατέθεσαν νέα μηνυτήρια αναφορά, για την υπόθεση που εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ