Η αναβάπτιση ενός γνωστού για το Μαξίμου προσώπου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σημαίνει… business as usual για το κυβερνητικό επιτελείο, καθώς εκτιμάται ότι δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο εκπλήξεων από μέρους του κ. Ανδρουλάκη.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε χθες τον κ. Ανδρουλάκη για να τον συγχαρεί και να τον προτρέψει να συναντηθούν το επόμενο διάστημα. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το 2021 ο πρωθυπουργός, αν και μετά τα πράγματα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή. Σημειωτέον, ο κ. Ανδρουλάκης δεν εμφανίστηκε αρνητικός, επί του πρακτέου όμως θα φανεί αν σκοπεύει όντως να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό ή θα δει την πρόσκληση ως… παγίδα που πρέπει να αποφύγει.

Σε κάθε περίπτωση, όπως προ ημερών είχε επισημάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, το μείζον για την κυβέρνηση είναι αν θα υπάρξει εναλλακτική πρόταση από το ΠΑΣΟΚ. «Να δούμε αν θα διατυπώσει μια κοστολογημένη εναλλακτική, χωρίς τη λογική που είχε μέχρι σήμερα, δυστυχώς, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, μιμούμενο τον ΣΥΡΙΖΑ, του όχι σε όλα, της καταψήφισης εμβληματικών νομοσχεδίων που θα έπρεπε να ενώνουν τους βουλευτές μας και το πολιτικό σύστημα συνολικά, όπως τα μη κρατικά Πανεπιστήμια, όπως η επιστολική ψήφος, η επέκταση του Ταμείου Ανάκαμψης, δηλαδή προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου, ανακαίνιση Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας», είχε επισημάνει ο κ. Μαρινάκης την περασμένη Πέμπτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ