Ειδικότερα, στον β’ όγκο του κτηρίου, ένα ασανσέρ -πιθανότατα λόγω βλάβης- βρέθηκε σε ανεξέλεγκτη καθοδική πορεία με την πτώση του να σταματάει ανάμεσα στον τρίτο και τον τέταρτο όροφο. Το συμβάν έγινε λίγο πριν τις 22:00 ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική.

Η φοιτήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, η οποία διαμένει στις Γ’ φοιτητικές εστίες, χρησιμοποίησε το ασανσέρ λίγη ώρα πριν αυτό “πέσει”.

“Γύρισα από το σούπερ μάρκετ με τα ψώνια και πήρα το ασανσέρ για να ανέβω. Από το ισόγειο έως τον πρώτο έκανε κάποιες αναταράξεις τις οποίες γνωρίζαμε. Όταν έφτασε στον δεύτερο όροφο έκανε ένα απότομο πάνω κάτω και εγώ έπεσα πάνω στα ψώνια ενώ άκουγα σοβάδες να πέφτουν επάνω στην οροφή. Εκείνη την ώρα φοβήθηκα πάρα πολύ, ευτυχώς βγήκα και έχω μόνο μελανιές”,

Όπως είπε, μετά από λίγη ώρα έμαθε ότι το ασανσέρ έπεσε ενώ τόνισε πως πρέπει να υπάρξει άμεση μέριμνα έτσι ώστε τα ασανσέρ αλλά γενικά οι φοιτητικές εστίες να είναι ασφαλείς προς τους φοιτητές και να προσφέρουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ