Μια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο της συζύγου (μπότοξ) και η άρνησή της να το παραδεχθεί, ήταν η αφορμή που «πυροδότησε» έναν έντονο καβγά ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η υπόθεση να απασχολήσει το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν το ζευγάρι καβγάδισε έντονα μέσα στο διαμέρισμά τους, καθώς ο σύζυγος υποψιάστηκε πως η 38χρονη είχε κάνει μπότοξ το πρωί της ίδιας ημέρας και δεν συμφωνούσε με την ενέργειά της.

Κάποια στιγμή ο λεκτικός καβγάς φαίνεται ότι ξέφυγε και η γυναίκα κάλεσε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και δείχνοντας τη μελανιά που είχε στο πρόσωπό της. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άντρα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.

Παρόλο που η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του για την πράξη που κατηγορείτο, καθώς η καταγγέλλουσα παρουσίασε δύο διαφορετικές εκδοχές – στην αστυνομία και στο δικαστήριο, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση μεταξύ τους αναφορικά με τα πραγματικά περιστατικά, τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο λόγω αμφιβολιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ