Σε μια εκδοχή ποπ αισθητικής, με μια ασπρόμαυρη αφίσα και υπό το κεντρικό σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ», την επανεμφάνισή του στη δημόσια σφαίρα έκανε χθες ο έκπτωτος πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, φέροντας εγγύτερα την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Αρκούμενος σε δύο λέξεις και λέγοντας «είμαι εδώ», ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να αιφνιδιάσει μετά από την πολυήμερη σιωπή του, στέλνοντας μήνυμα στην κομματική βάση και πρωτίστως στους εσωκομματικούς του αντιπάλους.
Μολονότι η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει σχεδόν προεξοφληθεί, ο Στέφανος Κασσελάκης προτίμησε τα αρχικά του ονόματός του αντί για το λογότυπο του κόμματος στην χθεσινή του ανάρτηση, ενώ η επισημοποίηση της καθόδου του στην προεκλογική κούρσα τοποθετείται για τα τέλη της εβδομάδας. Την ίδια ώρα, μαίνονται οι δηλώσεις με προβολή τη διάσπαση του κόμματος από μέρους των «Κασσελίστας» για την επαύριον των εσωκομματικών εκλογών, σε περίπτωση επικράτησης του έκπτωτου Προέδρου. «Όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο Κασσελάκη δεν έχουν λόγο να παραμείνουν στο κόμμα» διαμήνυσε χθες ο Βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα επίπεδα της εσωκομματικής έντασης, ενώ «είναι ντροπή όλων μας που καταντήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε αυτή την κατάσταση! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε όλοι μαζί» περιέγραψε στα Παραπολιτικά Fm, ο βουλευτής Κέρκυρας, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
Ισχυρά αντανακλαστικά, πάντως, φαίνεται να διαθέτει ο υποψήφιος πρόεδρος, Παύλος Πολάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αντέδρασε στην ανάρτηση – πόστερ του κ. Κασσελάκη χθες, αναρτώντας μάλιστα μια πανομοιότυπη φωτογραφία του, υπό τον τίτλο «Κι εγώ εδώ είμαι!». Την ίδια στιγμή, ο κ. Πολάκης προκάλεσε ανοιχτά με φόντο την αφίσα του τον κ. Κασσελάκη, σχολιάζοντας πως «Καμια σοβαρη κουβεντα θα πουμε;;», ενώ έθεσε ένα πρώτο πλαίσιο για την πολιτική αντιπαράθεση, για «ενα ΣΥΡΙΖΑ κορμο της προοδευτικης παραταξης με ισχυρες κοινωνικες συμμαχιες που θα αποτελεσει την εναλλακτικη ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», όπως είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ