Στον Δήμο Θεσσαλονίκης παραχωρεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με χρησιδάνειο διάρκειας 15 ετών την έκταση 16 στρεμμάτων «Πάρκο Ανθοκομικής- Πεδίον του Άρεως» που βρίσκεται μπροστά από το Γ’ Σώμα Στρατού, όπως ανακοινώθηκε σήμερα μετά την συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη.
Το πάρκο, όπως ανέφερε ο κ. Αγγελούδης αμέσως μετά την συνάντηση του με τον υφυπουργό, πέρα από έναν χώρο πρασίνου για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης «θα υπάρξει και μια παρέμβαση ανθοκομικής με ένα πρόγραμμα που θα αφορά την ανθοκομική από άτομα με αναπηρία που θα εργάζονται εκεί και το επόμενο διάστημα θα έχουμε τις λεπτομέρειες».
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Αγγελούδη για την συνεργασία καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησε η υλοποίηση του αιτήματος προς όφελος των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε και στο θέμα της παραχώρησης της έκτασης της Αγίας Φωτεινής η οποία εντάσσεται στο σχέδιο της ανάπλασης της ΔΕΘ και όπως ανέφερε, έως το τέλος Οκτωβρίου θα έχει εκκενωθεί ο χώρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ