Οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές, γιατί θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη την επόμενη πενταετία», τόνισε ερωτηθείς για την αποχή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης, γιατί από εκεί, όπως είπε, θα χρηματοδοτηθούν τα Κέντρα Υγείας, οι πρωτοβουλίες όπως οι διαδραστικοί πίνακες αλλά και το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά». «Τέτοιες πρωτοβουλίες αφορούν όλους όπως και τα μεγάλα έργα υποδομής. Η Ευρώπη μας αφορά, γιατί το 2024 είναι πολύ πιο δύσκολο από το 2019. Η Ευρώπη αναζητεί τον βηματισμό της».Για τη δυσπιστία των Ελλήνων απέναντι στην Ευρώπη είπε ότι θα ασκήσουμε πιέσεις. Υπάρχουν συμφέροντα, αλλά η εθνική φωνή πρέπει να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες», είπε.

Για τις πολυεθνικές τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο να πωλούν το ίδιο προϊόν σε άλλες τιμές μέσα από κανονιστικά τερτίπια. Τα βάζουμε ανοιχτά με τις πολυεθνικές και μου προκαλεί έκπληξη, που δεν στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή το πολιτικό σύστημα».

«Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας με πολιτικές σαν αυτές που πρεσβεύει ο κ. Κασσελάκης», είπε και τόνισε ότι αγωνιζόμαστε να αναπτυχθούμε με πιο γρήγορους ρυθμούς. «Πρώτος αναγνωρίζω εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα ακρίβειας», είπε ο πρωθυπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ