Αιχμές κατά της Επιτροπής που έλεγξε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια συζήτησης σε εκπομπή του Action24, μετά τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη και τις αντιδράσεις που ήρθαν από τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην βουλευτής, Θανάσης Οικονόμου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μαζί με τον Νικήτα Κακλαμάνη της ΝΔ, ο οποίος έκανε μια αναφορά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής.«Ο κ. Βαρεμένος ήταν, με πρόεδρο την κ. Χριστοδουλοπούλου. Μπορείτε λοιπόν να τους ερωτήσετε αν έκαναν έλεγχο και τι βρήκαν στον έλεγχο και κλείνω το θέμα αυτό. Σας λέω και ονόματα, ο κ. Βαρεμένος και η κα Χριστοδουλοπούλου».

«Η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν ξαναέβαλε υποψήφια, επειδή διορίστηκε η κόρη της στη Βουλή»
«Μα, η κυρία που λέτε απολογείται, γιατί διόρισε την κόρη της. Τι ακριβώς μου λέτε; Αυτό έγινε. Την κόρη της και για αυτό δεν έβαλε την επόμενη φορά υποψήφια», ήταν η αντίδραση του Θανάση Οικονόμου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «υπάρχουν σκιές σε αυτούς τους ελέγχους. Ακούστε, κ. Κακλαμάνη, δεν θέλω να μπω εγώ σε αυτό το πινγκ πονγκ. Προφανώς υπάρχουν σκιές σε αυτές τις επιτροπές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ