Σε νέο «θερμό» επεισόδιο πρωταγωνίστησαν Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης, στο πρώτο τους τετ α τετ στην Ολομέλεια, μετά από την αποπομπή του σφακιανού βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους δυο άνδρες να ανταλλάσσουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το βουλευτή «δειλό», υποστηρίζοντας πως δε θα έπρεπε καν να βρίσκεται στη Βουλή, αλλά στην Ευελπίδων και στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από τη μήνυση της «γαλάζιας» Φωτεινής Αραμπατζή, η οποία και έχει ήδη αναβληθεί τέσσερις φορές, όπως είπε.
«Οι χιλιάδες διαδικτυακοί του φίλοι δεν γνωρίζουν ότι είναι ένας δειλός και δεν πηγαίνει στο δικαστήριο. Αυτος ειναι ο δήθεν ασυμφιλίωτος μαχητής της διαφθοράς. Αλίμονο εαν ηταν σαν κι εσενα δειλοί οι Κρητικοί, Παύλο Πολάκη», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον ότι αποφάσισε να μιλήσει σήμερα και όχι χθες στην Ολομέλεια προκειμένου να «γλυτώσει» το δικαστήριο.

«Μου λέει ο κύριος Γεωργιάδης ότι κωλώνω να πάω στο δικαστήριο, αλλά εγώ εκεί θα πάω τώρα. Σε περιμένω, έλα να κάνεις τον μάρτυρα…. Αντίο σας. Εβίβα!», απάντησε ο βουλευτής και αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επανέρχεται, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτη», γνωστοποιώντας πως οι δικηγόροι του ζήτησαν εκ νέου αναβολή στην εν εξελίξει δίκη και το δικαστήριο την αρνήθηκε.
Νωρίτερα, δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσοι «δεν τσίμπησαν», όπως είπε, από τις «προβοκάτσιες» και τα «στησίματα» με το επεισόδιο με την επιστημονική συνεργάτιδα του υπουργού, εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση πως «αποτύχατε στο να με αποδομήσετε. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ πιο δυνατός, θα ειμαι ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε στέλνοντας μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες εντός της Κουμουνδούρου. Μάλιστα, σημείωσε πως «εμείς θα επανέλθουμε στην κυβέρνηση για να ξαναστήσουμε το ΕΣΥ στα πόδια του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ