Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Χαλκιδική, όταν ένα 13χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του από κεραυνό που χτύπησε στην παραλία Ποσείδι όπου βρίσκονταν με τους γονείς της και έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.

Η ανήλικη είχε βγει από τη θάλασσα μαζί με τους γονείς της και δέκα λεπτά αργότερα, όταν μάζεψαν τα πράγματά τους και περπατούσαν με γρήγορο ρυθμό για να φτάσουν στο αυτοκίνητο καθώς είχε ξεκινήσει να βρέχει, ο κεραυνός χτύπησε στο κεφάλι τη 13χρονη με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.Εκείνη τη στιγμή το κορίτσι προχωρούσε ένα – ενάμιση μέτρο πίσω από τη μητέρα της, ενώ σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση βρίσκονταν και ο πατέρας της, ο οποίος άκουσε τον κρότο από κεραυνό και είδε τη σύζυγό του και την κόρη του να πέφτουν στην άμμο. «Ο κεραυνός χτύπησε και τη σύζυγό μου και το παιδί. Αν ήταν πιασμένες χέρι χέρι, όπως ήταν λίγο πριν, θα τις έπαιρνε και τις δύο», λέει στο protothema.gr ο πατέρας της 13χρονης.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη και είδε τη σύζυγό του να του κάνει νοήματα με τα χέρια, ο πατέρας του κοριτσιού έτρεξε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όμως μάταια, καθώς, όπως λέει, το παιδί είχε ήδη καταλήξει και το σώμα του μύριζε καμένο. Οι διασώστες που έφτασαν επί τόπου, αφού πέρασε κάποιος χρόνος μέχρι να εντοπίσουν την οικογένεια, προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την ανήλικη κάνοντας της ΚΑΡΠΑ, ωστόσο ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ